Særlige rabatordninger for dig som abonnent

FORDELSPROGRAMMER HOS OPTIMUM 

Få de bedste forudsætninger med

Fordele for abonnenter

For at sikre vores kunder de bedste forudsætninger for komplet støtte igennem sæsonen, også ud over vores egne kompetencer, har vi indgået fordelsprogrammer med en række udbydere af produkter og tjenester til aktive sportsfolk og udholdenhedsatleter især.

Alle vores samarbejdspartnere lever op til, eller overstiger, de højeste standarder indenfor deres respektive ekspertise områder. Nedenfor følger en oversigt over de samarbejdspartnere som tilbyder fordelsprogram for Optimums kunder:

Sportsernæring

PurePower.dk

PurePower er en dansk producent af kvalitets sportsernæringstilskud. Deres katalog af energi-, protein-, mineraler-, og recoveryprodukter sætter standarden for performance før, under og efter træning.

PurePower rammer plet på alle de vigtigste parametre for et kvalitetskosttilskud:

  • Næringsindhold
  • Smag og præsentation
  • Kvalitetskontrol

Køb foregår via webshoppen: www.purepower.dk

Optimum rabat = 25% af vejledende pris

Massage

RaskRask.dk

Raskrask er udbyder af massagebehandlinger i hjemmet eller på job, når kunden har tid. RaskRasks massører dækker 300 postnumre med 130+ eksaminerede og certificerede massører.

RaskRask leverer blandt andet sportsmassage, men også fysiurgiskmassage og wellnessmassage. De fleksible forhold og den brede vifte af kompetencer tillader Optimums atleter de bedste muligheder at at inkorporere massage i en tætpakket kalender.

Bestilling på behandlinger foregår i ro og mag på hjemmesiden: www.raskrask.dk

Optimum rabat = 15% af vejledende pris

Træningslejr
Ophold og Rejser

Træningslejr

Optimum afholder professionelle træningslejre både som formopbygning i grundformsfasen samt som pre-peak op til den ønskede formtop.

I samarbejde med Hotel Cap Negrets i Altea ved Calpe, tilbyder vi komplette træningslejre med helpension, individuelt tilpassede træningsforløb for ugen, krydret med socialt samvær i en seriøs, men afslappet, atmosfære.

Bestilling foregår via kontaktformularen eller email til camp@optimumcoaching.dk

Optimum rabat = 30% på træner under træningslejren

Læs mere om Optimum, og hvad vi tilbyder

Komplet og personlig vejledning

Optimums koncept bygger på et fundament af vidensbaserede og videskabeligt kvalificerede løsninger. Som søjler støtter det ene fokus direkte eller indirekte det næste, og forbundet skaber de en platform på hvilken fremgang og succes kan bygges.

Vi erkender at den enkeltes forudsætninger er systemisk afhængig af hvert et input der stimulerer eller korrumperer et givent fokusområde. Dette afspejles i den holistiske opfattelse af præstationsparametre som konceptet er bygget på. En sneboldeffekt kan hurtigt tage form hvor konsekvenserne, hvorom de i nuet virker banale, kan have voldsom indvirkning på et resultat i trænginsstimuli, tilpasning og opbygning, som på længere sigt kan kompromitere form og mål.

Forståelse for den enkeltes behov og forudsætninger, sammenholdt med en fagligt velfunderet tilgang leverer Optimum personlige løsninger til nybegyndere såvel som eliteatleter, med samme opmærksomhed og entusiasme.

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer, baseret på dialog, evaluering og analyse.

Kontakt Optimum idag for en uforpligtende dialog om dine mål og behov

Optimum leverer individuelt tilpassede løsninger baseret på dialog, evaluering og analyse, med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

Optimum er den komplette sparringspartner for atleter og motionister. For begyndere og elite. Et forløb hos os inkluderer altid specialiseret personlig træner, præstationscoach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

Sociale Media

  • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.