Kom på træningslejr med Optimum

CYKELTRÆNINGSLEJR I CALPE

En træningslejr giver dig mulighed for at løfte grundformen, træne specifik teknik, øge styrke og arbejde med mentale kapaciteter, under et uforstyrret ophold med cykling som omdrejningspunkt. Optimums træningslejre afholdes på et af de mest populære cykelhoteller i Costa Blanca.

Derfor skal du på træningslejr

På træningslejren har du mulighed for at træne side om side med motionister, pro-, world tour og landshold, under optimale forhold med dedikeret træner og personligt tilrettelagt træningsprogram. Om du er til landevej eller mountainbike. Tempo eller eksplosivitet. Stigninger eller tekniske spor, har Optimum træningslejre for dig.

GRUNDFORMSTRÆNING

Form Boost Camp

Form Boost Camp vil fokusere på at løfte konditionen ved en fokuseret og tiltagende belastende træningsstimuli.

KONKURRENCEKLAR

Pre-peak Camp

Pre-Peak Camp fokuserer på finjustering af de specifikke træningssystemer du skal mestre i forhold til dit mål. 

Priser for Camps

Optimum afholder professionelle træningslejre både som formopbygning i grundformsfasen samt som pre-peak op til den ønskede formtop.

fra6.900 kr.

Omgivelserne

I samarbejde med et af de førende sportshoteller i Altea ved Calpe, tilbyder vi komplette træningslejre med helpension, transport fra- og til Alicante lufthavn, individuelt tilpassede træningsforløb for ugen, krydret med socialt samvær i en seriøs, men afslappet, atmosfære.

Hotel Cap Negrets er de sidste år blevet tiltagende populært blandt pro, world tour og landshold, dels grundet det komplette setup omkring facilitering af træningslejre samt placeringen i Altea direkte ved kysten umiddelbart syd for Calpe, med direkte adgang til nogle af de bedste træningsruter på den spanske østkyst.

Hvad du bør vide om træningslejren

Praktisk information

Varighed
Træningslejren forløber over syv træningsdage. Ankomst og afrejsedag er ikke inkluderet som træningsdage, men indgår i pakken. Således indbefatter opholdet otte nætter.

Forberedelse af dit personlige træningsforløb
Forud for afrejse til træningslejren vil der være en times samtale med træneren som forberedelse af dit personlige træningsforløb. Her vil der blive spurgt ind til emner som mål, fokusområder, træningskapacitet, træningshistorik og skader, skavanker og sygdomme. Endelig bliver der spurgt ind til vægt, kropssammensætning og ønsket vægtmål.

Træningsdata
Der vil blive oprettet en Trainingpeakskonto til upload og analyse af dine træningspas under træningslejren. Eksisterende konti kan parres med Optimums Coach profil for perioden.

Antal deltagere
For at yde optimal personlig kontakt for den enkelte deltager er der et loft på ti deltagere pr. træningslejr. Samtidig er der et minimum på seks deltagere. Skulle et hold ikke nå seks deltagere refunderes depositum eller et andet hold tilbydes.

Sparring
I løbet af lejren vil der dagligt være mulighed for sparring med træner samt coach samtaler. Her tages der udgangspunkt i den enkelte cykelrytters behov omkring miljø, stemning og kommunikationsform. Emner der diskuteres kan være:

 • Motivation
 • Performance
 • Målsætning
 • Selvtale
 • Visualisering
 • Restitution
 • …..?

Ernæring
I løbet af lejren er der fokus på optimal ernæring samt præstationsernæring med udgangspunkt i den enkelte rytters energibehov. Der vil derfor forinden træningslejrens start blive udregnet energibehov for såvel basalstofskifte som ved fysisk aktivitet.

HVAD ER INKLUDERET

 • Indkvartering i dobbeltværelse med to enkeltsenge (for merpris kan enkeltværelse tilkøbes)
 • Helpension
 • Cykelopbevaring, værksted og vaskeanlæg
 • Adgang til pool og fitnesscenter
 • Transport fra lufthavn til hotel samt retur ved afrejse
 • Individuelt tilpasset træningsforløb og energiudregning
 • Daglig sparring med træner om forløb samt coach sparring løbende

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Cykel – kan tilkøbes som ekstra bagage ved luftfartsselskab eller lejes lokalt
 • Flybillet – flyinformation skal oplyses ved endelig betaling (50 dage før afrejse), for reservation af hotel shuttle

Kontakt Optimum idag for en uforpligtende dialog om dine mål og behov

Optimum leverer individuelt tilpassede løsninger baseret på dialog, evaluering og analyse, med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

Optimum er den komplette sparringspartner for atleter og motionister. For begyndere og elite. Et forløb hos os inkluderer altid specialiseret personlig træner, præstationscoach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

Sociale Media

 • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.