GRUNDFORMSTRÆNING

FORM BOOST CAMP

Form Boost Camp koncentrerer sig om at løfte konditionen ved en fokuseret og tiltagende belastende træningsstimuli. Målet er at løfte grundformen 10-20% efter endt trænings-restitutionscyklus. Der vil primært fokuseres på aerobisk- og muskulær udholdenhed. Træningsdagene indbefatter, alt efter træningskapacitet, en eller to træningspas per dag, fordelt morgen og eftermiddag.

FORM BOOST CAMP

Form Boost Camp koncentrerer sig om at løfte konditionen ved en fokuseret og tiltagende belastende træningsstimuli. Målet er at løfte grundformen 10-20% efter endt trænings-restitutionscyklus. Der vil primært fokuseres på aerobisk- og muskulær udholdenhed. Træningsdagene indbefatter, alt efter træningskapacitet, en eller to træningspas per dag, fordelt morgen og eftermiddag.

Ugen afholdes over to blokke á tre dage adskilt af en hviledag. På hviledagen kan der trænes i fitnesscenter. Her vil træneren vejlede i korrekt teknik for en række udvalgte øvelser. Endvidere vil der være vejledning i udregning af maksimal belastning samt brug af denne for optimal styrke opbygning som cykelrytter.

Der er mulighed for afslapning ved poolen, tilkøb af massage samt besøg i lokalområdet.

Den første træningsblok indledes med moderat belastning. Herefter stiger denne gradvist imod hviledagen. Den sidste træningsblok starter lidt under hvor den første sluttede, men imod slutningen af blokken vil summen af den samlede træningsbelastning  udfylde den maksimale træningskapacitet.

Efter træningslejren anbefales det at holde en-to komplette hviledage, hvorefter der kan genopstartes med aerobisk grundtræning resten af ugen. Herefter kan normal træning genoptages, med tilføjelse af 10-20% ekstra træningsbelastning.

Plan 2021/22

Inklusiv udrejse lørdag og hjemrejse søndag. Der trænes søndag til lørdag.

November: 
d. 6. – 14. Mountainbike
d. 13. – 21. Landevejscykling
d. 27. – 5. dec Mountainbike

December:
d. 4. – 12. Landevejscykling
d. 11. – 19. Mountainbike

Januar:
d. 8. – 16.: Landevejscykling
d. 15. – 23.: Mountainbike

Træning omkring Altea, Calpe og Ontinyent

Området vi træner i under lejren dækker trekanten fra Altea i syd til Calpe i Nord samt Ontinyent indlands mod vest. Her er der mulighed for at køre på lange flade strækninger, igennem rullende terræn, ad vedholdende stigninger med en hældning på 5 % eller på stejle ramper over 15 %. Som træningsterræn er det muligt at indfri alle behov, med undtagelse af højdetræning.

De fleste stigninger i området har en hældning på 5 til 6 % og varierer fra 6 til 15 km i længde. Der kan selvfølgelig også krydres med stejle ramper som eksempelvis Cumbre del Sol, der har en gennemsnitsstigning på 9 % med 20 % i nogle hårnålesving.

Følgende fire er blot nogle af de mange kendte stigninger der kan trænes på:

 • Coll de rates – 6 km lang med 5 % i gennemsnit.
 • Vall d’Ebo – 8 km lang med 6 % i gennemsnit.
 • Cumbre del Sol – Her findes flere ruter, men Vueltaens udvalgte er 4 km med en gennemsnitsstigning 9 %, med 20 % i nogle hårnålesving.
 • Vall de Laguar – 10,8 km lang med 6 % i gennemsnit. Stigningen slutter med 9 % i gennemsnit de sidste kilometer, med ramper på 17 %.

Foruden terrænet er klimaet i Costa Blanca en anden grund til områdets popularitet for amatører, pro, såvel som world tour og landshold.

Der er intet mindre end 325 solskinsdage fordelt på året. Fra juni til september ligger temperaturen omkring 30°, hvilket er lige i toppen af hvor det er sjovt at cykle. I vinterhalvåret, oktober til maj, hvor vores træningslejre finder sted, ligger gennemsnitstemperaturen imellem 16-25°.

De koldeste og vådeste måneder er december og januar.

Området er desuden hjemsted for en række cykelcaféer, cykelbutikker og gode restauranter.

Priser på Form Boost Camp

Priser

november – januar

7600kr

pr. person


Priser for abonnenter

november – januar

6900kr

pr. person

Tilmeld dig her

Vil du sikre dig en plads på en af vores træningslejre? Skriv direkte til Optimum her og beskriv i din besked, hvilken camp du ønsker deltagelse på.

  Kontakt Optimum idag for en uforpligtende dialog om dine mål og behov

  Optimum leverer individuelt tilpassede løsninger baseret på dialog, evaluering og analyse, med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

  Optimum er den komplette sparringspartner for atleter og motionister. For begyndere og elite. Et forløb hos os inkluderer altid specialiseret personlig træner, præstationscoach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

  Sociale Media

  • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

  Designet af Plico A/S. All rights Reserved.