Bestil

Se, bestil eller forespørg på specifikke forløb direkte her på siden.

Kontakt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor samme hverdag.  

Baroudeur Blog

Besøg vores blog for at finde tips til din træning, ernæring og mentale fitness.

Personlig træning

Specialiseret vejledning

Optimum favner bredt indenfor træning og præstationsoptimering. Vi har specialister indenfor specifik fysisk træning, personlig træning og udholdenhedstræning, samt præstationscoaches og ernæringsvejledere. Yderligere har vi, for behandling og forebyggelse, en fysioterapeut, samt sportsmassører. Med fokus på individuelt tilpasset vejledning, baseret på dialog, evaluering og analyse, kan vi således sætte ind præcis der hvor du har behov. 

Med faglig kompetence, praktisk erfaring og videnskabelig indsigt, tegner vi målrettede og justerbare forløb, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Om din motivation for træning er motion og sundhed eller konkurrence og toppræstationer, kan vi med planlægning, vejledning og coaching optimere dine forudsætninger for success, sammen.

Services

Talent og Elite

Optimum er en anderkendt samarbejdspartner for talenter og elitesportsudøvere. Vores kompetencer tillader os at levere komplette og specifikke forløb, baseret på en holistisk præstationsoptimeringsfilosofi. Vores tilgang til elitesegmentet er at levere den nærværende, fleksible og konkurrencedygtige sparring og vejledning, ambitiøse og målrettede atleter har behov for.  Vi bestræber os i alle henseender på, altid, at imødekomme og overgå vores kunders forventninger til top-of-class sparring og støtte.

Hvorfor vælge Optimum?

Vi ønsker at levere den service vi selv ville købe, var vi i vores kunders sted. Derfor er vores koncept funderet på gennemsigtighed, såvel i aftaler, kompetencer og vores vejledningers faglige kvalificeringer. 

Individuelle forløb
Et Optimum-forløb er altid individuel tilpasset dit mål, dine forudsætninger, behov og begrænsninger. Et individuelt forløb, online eller 1-1, bygger på dialog og ærlighed.

Specifikke holdtræninger
Om du skal stramme op på en  BootCamp, komme i form til politiets fysiske optagelsesprøve eller bygge på en i forvejen solid grundform, tilbyder vi specifikke forløb, tegnet af erfarne trænere.
Træneranalyse & coachsparring
Alt efter dit forløbsvalg modtager du regelmæssig træneranalyse af din udvikling, samt løbende coachsparring om dine udfordringer, din træning og din mentale robusthed.
Ingen oprettelsesgebyr eller binding
Vi afkræver aldrig oprettelsesgebyr eller binder kunder på lange samarbejdsaftaler.

Bestil
garry-neesam-XgWBNUsIvOE-unsplash

Præstation

Toppræstationer sætter store krav til fysik, ernæring og ikke mindst den mentale kapacitet. Vi tilbyder forløb i fire niveauer.

Fitness

Om du er til 1-1 personlig træning, holdtræning eller selvstændig online træning, leverer vi specifikke forløb.

Styrketræning for cykelryttere
Beastcamp

Firmaaftaler

Hos Optimum kan din virksomhed bestille Personlig træning, holdtræning, onlinetræning eller præstationscoaching til medarbejdere og teams.

Skal dit hold prøve kræfter med et stafetløb, OCR løb eller bare tømres sammen på en uhøjtidelig måde, leverer vi kundespecifikke forløb.

ONLINE TRÆNING

Selvstændig træning efter personligt tilpasset træningsplan. Selvfølgelig med løbende overvågning, analyse og opfølgning. Kan også købes med coachsparring.

PERSONLIG TRÆNING

1-1 personlig træning i fitnesscenter, hjemme eller i det fri. Dine mål og behov danner rammerne for vores samarbejde. Ernæringsvejledning indgår i forløb.

HOLD TRÆNING

Motiverende camps for at komme I form - BootCamp, blive klar til en test - BaseCamp, eller finpudse formen forud for en event - BeastCamp.

COACHING

Få overblik og find vejen mod dit mål. Coachingforløbet kan skaleres så det passer til dine behov. Værktøjer og handleplaner tilpasses dit temperament og motivationer.

Hvad siger vores kunder?

Find vores samlede anmeldelser på Facebook og Google. Her er tre uddrag:

"Det har alt i alt været et rigtig godt forløb med professionel rådgivning hele vejen igennem. Det kan klart anbefales at tage fat i Optimum hvis man vil nå next level i sin træning."

tim-foster-Up1Q-kJommU-unsplash
Mikael Cykelrytter
"Mit samarbejde med Optimum var meget berigende, og jeg har lært utroligt meget om min krop, og mig selv. Jeg kan varmt anbefale andre at få støtte og vejledning fra Optimum, såfremt man ønsker at komme i mål med en drøm."
confidence02
Thomas Adventure Racer

"Jeg har opnået så store resultater at jeg ser frem til et langt og godt samarbejde med Optimum."


gallery01
Tom Cykelrytter