Få et personligt tilpasset forløb hos optimum

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE DIALOG

Vores mission er at skabe rammer for præstationsparametres vækst og trivsel. Med andre ord, at fremdyrke de bedste vilkår for den enkeltes optimale præstation til træning, konkurrence, til hverdag og over hele året. For at rådgive om den bedste løsning for dig, er den indledende dialog vigtig. Skriv derfor gerne til os i formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe os op for en uforpligtende snak.

  KONTAKTINFO


  Det er muligt at få fat på os både på telefon og via e-mail.  Send gerne en e-mail med dine tanker, mål og behov i kontaktformularen ovenfor, eller ring direkte på telefonen. Vi vil indledningsvis forsøge at afklare dine mål, behov og kapacitet. 

  TELEFON

  Vil du have fat på os?
  +45 20 77 78 13

  Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt

   

  E-MAIL

  Du kan skrive til:
  info@optimumcoaching.dk

  Vi svarer som regel på mails samme dag

   

  PLACERING

  Du kan finde Optimum Performance Coaching beliggende i det kuperede terræn omkring Mariagerfjord, på:

  Havnegade 17
  9550 Mariager

  Nå dine mål med en personlig løsning

  Hvorfor vælge os, og hvad får du?

  Optimum er etableret udfra et holistisk præstationsperspektiv, for at levere træner og coach services hvor de præstationsafhængige hovedkomponenter; træning, ernæring, restitution og coaching alle indgår og udspringer fra samme stamme og med samme fokus, præstationsoptimering.

  Optimum er den komplette sparringspartner for atleter og motionister. For begyndere og elite. Vi tilbyder en specialiseret personlig træner, præstationscoach og ernæringsvejleder i én samlet pakke. Om motivationen er motion, konkurrence eller karriere kan vi med planlægning, vejledning og coaching optimere vilkårene for success. 

  Optimums tilgang til præstationsoptimering bygger på justerbare løsninger, for at sikre relevant momentum og balance for atleten. Teknikker, programmer og tiltag er understøttet af sportsvidenskabens nyeste læring og års erfaring, sammenholdt med den enkelte atlets historik, feedback under træning og konkurrence samt nøje analyse af relevant data.

  Optimum leverer individuelt tilpassede løsninger baseret på dialog, evaluering og analyse, med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

  Optimum er den komplette sparringspartner for atleter og motionister. For begyndere og eliteudøvere. Vi kan tilbyde specialiseret personlig træner, præstationscoach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

  Sociale Media

  • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

  Designet af Plico A/S. All rights Reserved.