Vores historie

Optimum blev etableret i 2019, med en ambition om at skabe en one-stop-shop, for cykelryttere og løbere på alle niveauer. Filosofien var fra start at samle kærnedomænerne i præstationsoptimering: træning, ernæring og præstationscoaching i én samlet løsning, med den enkeltes udgangspunkt og mål for øje. 

Med et kvalitativt højt niveau, baseret på specificeret erfaring og understøttet af videnskabelig indsigt, stod det tidligt klart at den holistiske model tilbød en bred palet af justeringer, i løbet af et træningsforløb. Ofte var det små ændringer i det ene domæne der fordrede store udsving i et andet. På tværs af kundesegmenter oplevede cykelryttere, løbere og adventure racers på alle niveauer, store fordele ved den nytænkende måde at udøve præstationsoptimering på.

Efter nogle år, hvor Optimums præstationsfilosofi blev udbredt, såvel i Danmark som internationalt, begyndte arbejdet med at videreudvikle konceptet. Målet var at gøre vores forløb anvendelige på tværs af sportsgrene, således også atleter der ikke udelukkende dyrker cykling eller løb kunne opnå samme specificerede fordele. Samtidig blev vores forretningsgange udvidet til at imødekomme den stigende efterspørgsel. I efteråret 2021 blev et nyt og bredere katalog præsenteret. 

I dag er Optimum en førende udbyder af specialiseret træningsvejledning, præstationscoaching og ernæringsvejledning for sportsudøvere på alle niveauer, fra begynder til elite.

Vores forløb er specificerede i forhold til singulære mål og bygger altid på fundamentet: faglig ekspertise, videnskabelig indsigt og individuel tilpasning. Vores forløb kan følges hvor end kunden måtte befinde sig, da vi benytter digitale platforme til såvel deling af træningsfiler som vores løbende sparring.

Vores trænere er certificerede indenfor deres respektive ekspertiseområder og gennemgår løbende opkvalificering af kompetencer, samt udvikling af nye teknikker, tilgange og systemer. Med faglig ekspertise, videnskabelig indsigt og årtiers erfaring, tegner vi forløb for kvalitetsbevidste kunder, fra lokale motionister til verdens eliten.

Optimum skaber kvalitet via indsigt

  • Faglige kompetencer og specificerede erfaringer
  • Videnskabelig indsigt, gennemtestede teknikker og nyeste læring
  • Individuelt tilpasset, personlig kontakt og løbende opfølgning
Services
Værdier

Vores kærneværdier

Udvis respekt: for faget, opgaven, kunden og os selv

Skab værdi: ved at gå det ekstra skridt og gøre noget anderledes

Vejled med Indsigt: vejledninger skal være fagligt funderede, erfaringsbaserede og videnskabeligt kvalificerede

Fokuser på det væsentlige: på målet, processen, kundens forudsætninger og motivationer

Head of Performance

Skærmbillede 2022-05-17 kl. 12.37.19

Kasper Hartl Hansen er certificeret personlig træner med speciale i udholdenhedssport, præstationscoach samt ernæringsvejleder med speciale i sportsernæring. 


Som Head of Performance er Kasper ansvarlig for Optimums overordnede drift og atletudvikling. 


Som træner trækker Kasper på sine erfaringer fra årtier som udholdenhedsatlet (landevejscykling og maratonløb),  styrketræning samt som kampbokser. Med en baggrund som befalingsmand og veteran i forsvaret, er Kaspers tilgang til præstationscoaching funderet i gennemtestede og tilpassede principper indenfor psykologi og pædagogik, som sikrer relevans og momentum, uanset hvor den enkeltes forløbet fører hen. Kaspers tilgang til præstationsoptimering er en ligeværdig fusion af træning, mental trivsel, ernæring og restitution.


Når Kasper ikke er optaget i Optimum bruger han tiden på egen træning eller følger sæsonens landevejscykelløb. Han er cykelromantiker og selvproklameret Velovangelist, "en cyklingpuritaner der efterlever de strengeste regler for stil og etikette på landevejen".