Personlig træner, performance coach og Sportsernæringsvejleder

Din specialist i præstationsoptimering

Optimum er etableret ud fra et holistisk præstationsperspektiv for at levere træner og coach services hvor de præstationsafhængige hovedkomponenter: træning, ernæring, restitution og forberedelse, såvel fysisk som psykisk, alle udspringer fra samme stamme og med samme fokus, præstationsoptimering.

Læs mere om Optimum, og hvad vi tilbyder

Fra passion til indsigt

Optimums koncept bygger på et fundament af vidensbaserede og videnskabeligt kvalificerede løsninger. Lidenskaben for cykelsporten og resultater baseret på velfunderet vejledning er grundlag for Optimums tilblivelse. 

Vi erkender at den enkeltes forudsætninger er systemisk afhængig af hvert et input der stimulerer eller korrumperer et givent fokusområde. Dette afspejles i den holistiske opfattelse af præstationsparametre som konceptet er bygget på. En sneboldeffekt kan hurtigt tage form hvor konsekvenserne, hvorom de i nuet virker banale, kan have voldsom indvirkning på et resultat i trænginsstimuli, tilpasning og opbygning, som på længere sigt kan kompromitere form og mål.

Med forståelse for den enkeltes behov og forudsætninger, sammenholdt med en fagligt velfunderet tilgang leverer Optimum personlige løsninger til nybegyndere såvel som eliteryttere, med samme opmærksomhed og entusiasme.

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer, baseret på dialog, evaluering og analyse.

Det får du

Vores kompetencer

Hos Optimum finder du både en personlig træner, performance coach samt kost- og sportsernæringsvejleder i én samlet pakke. Det indbefatter:

Personlig træner

 • Cykeltræning
 • Styrketræning 
 • Mobilitetstræning
 • Generel konditionstræning

Performance Coach

 • Præstationsrådgivning
 • Træningsmotivation
 • Ryttersparring
 • Stresshåndtering

Ernæringsvejleder

 • Kostplan
 • Sportsernæring
 • Vægtoptimeringsplan
 • Kosttilskudsvejledning
Din personlige træner hos Optimum

Kasper Hartl Hansen

Kasper er personlig træner med certificering ved European Register of Exercise Professionals (EREPS). Hertil er han ernæringsvejleder med speciale i sportsernæring samt performance coach med særligt fokus på sportspræstationer.

Kasper har etableret Optimum ud fra en filosofi der kombinerer de samlede, atletspecifikke, præstationsafhængige parametre i ét koncept.

Som konceptudvikler og ledende træner trækker Kasper på sin erfaring fra sporten, erfaringer med projektledelse samt den videnskabelige evidens og best practices indenfor high-impact sports coaching. 

Kasper er aktiv cykelrytter med en forkærlighed for landevejscykling. Hertil er han cykelromantiker og selvudråbt velovangelist (en cykling puritaner som efterlever de strengeste regler for stil og etikette på landevejen). Alt, ligefra de tidlige brostensklassikere til grand tours og videre til de italienske efterårsløb bliver fordøjet med gusto. Det er de menneskelige bedrifter, de personlige overvindelser og de store historier der ligger til grund for Kaspers kærlighed for sporten. Det er denne begejstring der har været rammen for udviklingen af konceptet som Optimum er bygget på; at skabe en platform på hvilken alle, uanset niveau, kan udfolde store personlige bedrifter.

Breakaway Blogging

Kig forbi Baroudeur bloggen

Du kan komme langt via vores blog, hvor du både finder træningsvejledninger, opskrifter på måltider og snacks som passer til din træning samt tips og tricks til en hverdag som cykelrytter. Der vil også indsnige sig almindelig cykelsnak, simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Her er vores seneste indlæg. Se alle vores nyheder på selve blogsiden.

Personlig Cykeltræner – Vejen til Success

Personlig Cykeltræner – Vejen til Success

Hvad får jeg i en personlig cykeltræner?

LÆS MERE

Træningsopstart – 5. del Justér programmet

Træningsopstart – 5. del Justér programmet

Tilpasning er vejen til success… især i træningsforløb

LÆS MERE

Træningsopstart – 4. del Mål udviklingen

Træningsopstart – 4. del Mål udviklingen

Bogføring, logging og træningsdagbog… kært barn har mange navne.  

LÆS MERE

Kontakt Optimum idag for en uforpligtende dialog om dine mål og behov

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer baseret på dialog, evaluering og analyse med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

Optimum er den komplette sparringspartner for begyndere, øvede og elite cykelryttere. Vi tilbyder en personlig træner, performance coach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

Sociale Media

 • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.