Personlig træner, performance coach og Sportsernæringsvejleder

Din specialist i præstationsoptimering

Optimum er etableret ud fra et holistisk præstationsperspektiv for at levere træner og coach services hvor de præstationsafhængige hovedkomponenter: træning, ernæring, restitution og coaching alle udspringer fra samme stamme og med samme fokus, præstationsoptimering.

Historien om Optimum

Kvalitet via indsigt

Optimums tilblivelse udspringer af ambitionen om at skabe et professionelt setup med fuld kompetence indenfor præstationsvejledning der rækker ud over træningsfokus. Hvorom træningsvejledning dækker størstedelen af arbejdet her i huset, var det fra starten klart at dette ikke kunne stå alene. Tanken var, hvorfor ikke konsolidere de andre væsentlige parametre i træningskonceptet, når de alle har så stor indvirkning på hindanden. For ofte er det erfaret at en træner ordinerer et. En ernæringsvejleder noget anden og coachen noget tredje. Et sådan specificeret fokus kan fordre ikke optimale forhold for de andre to beslægtede præstationsafhængige parametre. Her var der åbenlyse fordele ved at samle de tre hjørnesten under samme koncept, ikke som tre selvstændige enheder, men forbundet og kalibreret imod et samlet mål.

Afprøvet stod det klart at den faglige kompetence på tværs af konceptet tillader mere indsigtsfulde beslutninger og justeringer for hver af disse parametre. Imens det samlede resultat, præstationsoptimering, er højnet og afdækning af kundens behov løftet til et sjældent set niveau.

Men før disse filosofiske tanker og organisering af et faktisk koncept, er forhistorien at Optimum blev skabt af Kasper Hartl Hansen. Uddannet befalingsmand i Hæren og veteran fra adskillige missioner igennem et årti. Herefter uddannet personlig træner. Alt imens en passioneret cykelrytter og cykelbeskuer. Det var Kaspers egen personlige, såvel som faglige, nysgerrighed om præstationsoptimering der resulterede i udtænkning af det holistiske præstationsoptimeringskoncept der har skabt grobund for Optimums tilblivelse.

Med dette kan vi, med faglig kompetence, forståelse for den enkeltes behov og forudsætninger, sammenholdt med videnskabelig indsigt, levere personlige løsninger til kvalitetsbevidste cykelryttere, hvad end deres behov måtte være, fra begynder til professionelle. 

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer, baseret på dialog, evaluering og analyse.

Det får du

Vores kompetencer

Hos Optimum finder du både en personlig træner, performance coach samt kost- og sportsernæringsvejleder i én samlet pakke. Det indbefatter:

Personlig træner

 • Cykeltræning
 • Styrketræning 
 • Mobilitetstræning
 • Generel konditionstræning

Performance Coach

 • Præstationsrådgivning
 • Træningsmotivation
 • Ryttersparring
 • Stresshåndtering

Ernæringsvejleder

 • Kostplan
 • Sportsernæring
 • Vægtoptimeringsplan
 • Kosttilskudsvejledning
Din personlige træner hos Optimum

Kasper Hartl Hansen

Kasper er personlig træner med certificering ved European Register of Exercise Professionals (EREPS). Hertil er han ernæringsvejleder med speciale i sportsernæring samt performance coach med særligt fokus på sportspræstationer.

Kasper har etableret Optimum ud fra en filosofi der kombinerer de samlede, atletspecifikke, præstationsafhængige parametre i ét koncept.

Som konceptudvikler og ledende træner trækker Kasper på sin erfaring fra cykling, og træning generelt, samt den videnskabelige evidens og best practices indenfor high-impact sports coaching, understøttet af sin baggrund i det danske militær.

Kasper er aktiv cykelrytter med en forkærlighed for landevejscykling. Hertil er han cykelromantiker og selvudråbt velovangelist (en cykling puritaner som efterlever de strengeste regler for stil og etikette på landevejen). Alt, ligefra de tidlige brostensklassikere til grand tours og videre til de italienske efterårsløb bliver fordøjet med gusto. Det er de menneskelige bedrifter, de personlige overvindelser og de store historier der er fundament for Kaspers kærlighed for sporten. Det er denne kærlighed der har været rammen for udviklingen af konceptet som Optimum er bygget på; at skabe en platform på hvilken alle, uanset niveau, kan blive den bedste udgave af sig selv, indfri mål og udfolde store personlige bedrifter.

Breakaway Blogging

Kig forbi Baroudeur bloggen

Du kan komme langt via vores blog, hvor du både finder træningsvejledninger, opskrifter på måltider og snacks som passer til din træning samt tips og tricks til en hverdag som cykelrytter. Der vil også indsnige sig almindelig cykelsnak, simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Her er vores seneste indlæg. Se alle vores nyheder på selve blogsiden.

[widgetkit id=”2″]

Kontakt Optimum idag for en uforpligtende dialog om dine mål og behov

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer baseret på dialog, evaluering og analyse med den enkeltes udgangspunkt og mål i fokus.

Optimum er den komplette sparringspartner for begyndere, øvede og elite cykelryttere. Vi tilbyder en personlig træner, performance coach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

Sociale Media

 • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.