Få et personligt tilpasset forløb hos optimum

KONTAKT OS NU FOR MERE INFO

Vores mission er at skabe rammer for præstationsparametres vækst og trivsel. Med andre ord, at fremdyrke de bedste vilkår for den enkeltes optimale præstation til træning, konkurrence, til hverdag og over hele året. Skriv til os i formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt (vi svarer normalvis indenfor 24 timer). Du er også velkommen til at ringe os op for en uforpligtende snak.

KONTAKTINFO


Det er muligt at få fat på os både på telefon og via e-mail.  Send gerne en e-mail med dine tanker, mål og behov i kontaktformularen ovenfor, eller ring direkte på telefonen. Vi vil indledningsvis forsøge at afklare dine mål, behov og kapacitet. 

TELEFON

Vil du have fat på os?
+45 20 77 78 13

Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt

 

E-MAIL

Du kan skrive til:
info@optimumcoaching.dk

Vi svarer som regel på mails samme dag

 

PLACERING

Du kan finde Optimum Performance Coaching beliggende i det kuperede terræn omkring Mariagerfjord, på:

Havndalvej 18
9550 Mariager

Nå dine mål med et personligt træningsforløb

Hvorfor vælge os, og hvad får du?

Optimum er etableret udfra et holistisk præstationsperspektiv for at levere træner og coach services hvor de præstationsafhængige hovedkomponenter; træning, ernæring, restitution og coaching alle indgår og udspringer fra samme stamme og med samme fokus, præstationsoptimering.

Optimum er den komplette sparringspartner for begyndere, øvede og elite cykelryttere. Vi tilbyder en personlig træner, performance coach og ernæringsvejleder i én samlet pakke. Om motivationen er motion, konkurrence eller karriere kan vi med planlægning, vejledning og coaching optimere vilkårene for success. 

Optimums tilgang til præstationsoptimering bygger på justerbare løsninger, for at sikre relevant momentum og balance for atleten. Teknikker, programmer og tiltag er understøttet af sportsvidenskabens nyeste læring og års erfaring sammenholdt med den enkelte rytters historik, feedback under træning og konkurrence samt nøje analyse af relevant data.

Optimum leverer udelukkende individuelt tilpassede programmer, baseret på dialog, evaluering og analyse.

 

Optimum er den komplette sparringspartner for begyndere, øvede og elite cykelryttere. Vi tilbyder en personlig træner, performance coach og ernæringsvejleder i én samlet pakke.

Sociale Media

  • Vi opdaterer løbende på de sociale medier

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.